“Vážení návštěvníci, vítejte na místě s tím nejúžasnějším výhledem v širokém kraji. Vítejte Antonie restaurace Frýdlant. Nejsme tu jen pro ubytované klienty, ale také pro hosty z venčí. Jedete-li do Frýdlantu za turistikou, určitě se u nás zastavte. Můžete posedět v restauraci či venkovní terase s výhledem na  celé město, zámek i Jizerské hory, nebo využít soukromí našeho unikátního salónku Paraboloid. Milovníci vína jistě ocení hotelovou vinárnu s vlastní vinotékou. Máte-li požadavky na speciální stravu, nebo se se mnou chcete poradit, neváhejte mě kontaktovat. Těšíme se.

šéfkuchař Antonie restaurace Frýdlant, info@antoniehotel.cz, 725 836 003


Antonie Hotel - restaurace

Restaurace Frýdlant

Naše restaurace si zakládá na odborném garantování nejvyšších hygienických a kulinářských nároků. Tým vede profesionální šéfkuchař s mezinárodní mnohaletou zkušeností. Vždy a u každého jídla víme, z jakých surovin a z jakých zdrojů je připravováno. Restaurace je otevřena celodenně.


Antonie Hotel - terasa

Terasa

Za pěkného počasí milují hosté posezení na prostorné jižní terase se 180 stupni výhledu do krajiny frýdlantského výběžku, ochranu před přímým sluncem poskytují futuristické stínící plachty. Ubytovaní hosté se mohou těšit na pravidelné letní grilování, které je tak příjemným zpestřením.


Antonie Hotel - vinárna

Vinárna

Také naše hotelová vinárna je otevřena široké veřejnosti. Štípaný dub, kožená křesílka a celoprosklená vinotéka zaručuje to pravé místo k posezení. Milovníci vína najdou v naší vinotéce například vynikající sauvignon blanc Marlborough Nový Zéland, nebo z červených vín Primitivo di Manduria a Negro Amaro Puglia Itálie.


Antonie Hotel - salónek

Salónek Paraboloid

Toto místo dostane každého. Soukromí salónku Paraboloid je naprosto výjimečné. Panoramatický výhled na Jizerské hory a zámek je přímo okouzlující a ve spojitosti s degustační večeří při svíčkách naprosto fantastický. Plánujete rodinnou oslavu? Paraboloid je to pravé místo! Těšíme se.



  • Předkrmy
  • Polévky
  • Hlavní chody
  • Dezerty
  • Vinný lístek
Antonie Hotel - gastronomie

Restaurace hotelu Antonie je otevřená denně od 08:00 do 21:00


Předkrmy

Králičí terinka ve slanině s majonézou z pečené šalotky.

195,- Kč


Marinovaná červená řepa v pomerančových plodech s kozím sýrem.

195,- Kč

Antonie Hotel - gastronomie

Restaurace hotelu Antonie je otevřená denně od 08:00 do 21:00


Polévky

Drůbeží vývar se zeleninou Jullien a bylinkovým svítkem.

70,- Kč


Hráškový krém se slaninovou strouhankou.

85,- Kč

Antonie Hotel - gastronomie

Restaurace hotelu Antonie je otevřená denně od 08:00 do 21:00


Hlavní chody

Hovězí líčka na červeném víně s pečenou kořenovou zeleninou a celerovým pyré s kapustičkou.

280,- Kč


Hovězí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkovým terčem.

260,- Kč


Filet z norského lososa na grilované zelenině, s bramborami grenaille a pestem z pečených paprik.

320,- Kč


Pomalu pečené králičí stehno na divoko s jasmínovou rýží.

295,- Kč


Špagety s Chorizo salámkem, jarní cibulkou, česnekem, chilli a sýrem Grana Padano.

195,- Kč


Risotto z rýží Carnarolli se šafránem a máslovým chřestem a cherry rajčaty.

245,- Kč

Antonie Hotel - gastronomie

Restaurace hotelu Antonie je otevřená denně od 08:00 do 21:00


Dezerty

Čokoládový fondan, sušenková zmrzlina a omáčka z borůvek a levandule.

135,- Kč


Sorbet z černého rybízu na čokoládové hlíně s mátovým krémem.

180,- Kč

Antonie Hotel - vinárna

Vinárna hotelu Antonie je otevřená denně od 08:00 do 21:00


VÝBĚR Z MORAVSKÝCH VINAŘSTVÍ
VINAŘSTVÍ PETR SKOUPIL

Tramín červený – moravské zemské víno, suché: 450,- CZK
Pálava – výběr z hroznů, polosuché: 520,- CZK
Sauvignon – pozdní sběr, polosuché, kryomacerace: 550,- CZK


VINAŘSTVÍ HRDINA A DCERA

Müller Thurgau – moravské zemské víno, suché: 460,- CZK
Veltlínské zelené – moravské zemské víno, suché: 450,- CZK


VINAŘSTVÍ MALÝ VINAŘ

Ryzlink rýnský – pozdní sběr, suché: 490,- CZK


VINAŘSTVÍ HRABAL

Zweigeltrebe – moravské zemské víno, suché: 450,- CZK

Frankovka – pozdní sběr, suché: 580,- CZK


VINAŘSTVÍ SEDLÁK

Veltlínské zelené – moravské zemské víno, suché: 480,- CZK

Veltlínské zelené – pozdní sběr, suché: 510,- CZK

Rulandské šedé – pozdní sběr, suché: 560,- CZK


VINAŘSTVÍ FILIP MLÝNEK

Sauvignon – pozdní sběr, polosuché: 660,- CZK
Dornfelder – výběr z hroznů, polosladké: 890,- CZK


VINAŘSTVÍ MAŇÁK

Frankovka – slámové víno, sladké: 1.090,- CZK
Rulandské modré – ledové víno, sladké: 1.090,- CZK


VINAŘSTVÍ FABIG

Sauvignon Blanc – suché bílé víno: 750,- CZK


VÝBĚR ZAHRANIČNÍCH VÍN

FRANCIE
Château La Courançonne – Gratittude – Côtes du Rhône Plan de Dieu, AOC, suché: 750,- CZK
Josephine de Boyd Cantenac – Bordeaux – Margaux AOC „Reserva Majitele“: 1.850,- CZK
Maison Champagne Charles Legend – Champagne Brut Nature – přírodně suché „Reserva Majitele“ 1.680,- CZK
Chablis les Chanoines, Domaine Laroche – suché: 1.750,- CZK

ITÁLIE
Vinařství Bellussi – Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. Extra Dry: 650,- CZK
Vinařství Bellussi – Belpoggio – Toskánsko – Brunello di Montalcino – D.O.C.G., suché: 1.810,- CZK
Cantina Provolo – Veneto – Valpolicella Ripasso Superiore Ca´Nove – D.O.C.G., suché: 890,- CZK
Cascina Boschetti Gomba – Barolo Boschetti – D.O.C.G., suché: 1.750 CZK
Negroamaro „F“ – oblast Puglia, Freudi San Marzano, suché „Reserva Majitele“: 1.750,- CZK
Primitivo di Manduria – Oblast Puglia, vinařství Feudi San Marzano suché „Reserva Majitele“: 1.750,- CZK

CHILE
Vinařství Casa Silva Chile – Carmenere Rezerva – suché: 850,- CZK

NĚMECKO
Weingut Schlossgut Diel – Nahe – Riesling Kabinett VDP – suché „Reserva Majitele“: 980 CZK

RAKOUSKO
Weingut Kollwentz – Burgenland – Sauvignon Blanc Steinmuhle „Reserva Majitele“: 1.690,- CZK

ARGENTINA
Malbec Reserva – Oblast Mendoza, vinařství Bodega Lurton suché „Reserva Majitele“: 840,- CZK

NOVÝ ZÉLAND
Sauvignon Blanc – Oblast Marlborough, vinařství Villa Maria, suché „Reserva Majitele“: 640,- CZK


Rezervace

Rezervujte si svůj oblíbený stůl. Těšíme se na Vaši návštěvu.

    Datum rezervace

    Čas rezervace

    Vaše jméno

    Počet osob

    Váš telefon

    Váš e-mail